
فروش انار صادراتی ساوه
ویژگی درونی انار ساوه : متفاوت از سایر انارهای تولیدی جهان است انار ساوه از غلظت آب بالایی که اصطلاحا به آن “بریکس” میگویند برخوردار است و نسبت به سایر انارهای تولیدی در جهان بریکس بالاتری دارد .
اقلیم و شرایط آب و هوایی متناسب با طبیعت انار در ساوه دلیل تولید این میوه پرطرفدار با بریکس بالا می باشد .
همچنین روزهای گرم و شبهای خنک ساوه از زمان گل دهی تا آب دهی انار موجب تولید متوازن اسید های آلی و تولید رنگ و دانه آنتوسیانین میشود
که از لحاظ ترکیب غذایی موجب تولید انار با کیفیت شده و مدت زمان ماندگاری و شفافیت آب انار ساوه را بر خلاف انار سایر نقاط جهان بیشتر میکند…
به دلیل غلظت و بریکس بالای انار ساوه، یک لیتر آب انار ساوه حدودا نیم کیلو رب انار میدهد در حالیکه انار سایر نقاط کمتر از چهارصد گرم رب تولید میکند.

مزیت صادراتی بودن فروش انار صادراتی ساوه
باغداران ساوجی به دلیل رقابت در بازارهای جهانی اقدام به حذف انارهای
با کیفیت کمتر شامل انارهای پوست نازک، انار شیرین و پوست سفید کردند .
بر این اساس باغات انار ساوه بر خلاف سایر باغات کشور که سهم بسزایی
در تولید انار دارند و پوست انار آنها ترکیبی بوده و سفید یا قرمز است .
به صورت یک دست دارای پوست قرمز یا سرخ هستند براین اساس یکی از ویژگیهای ظاهری انار ساوه پوست قرمز است…
انار تولیدی ساوه از پوست ضخیمتری برخوردار است و این مزیت موجب ماندگاری بیشتر و تازه بودن پوست شده است …

نحوه سفارش محصول :
۱ – می توانید به صورت آنلاین در صورتی که به اینترنت متصل هستید آن را سفارش دهید .
۲ – می توانید مستقیم و حضوری به دفتر مرکزی مراجعه کنید .
۳ – اگر دو روش بالا برایتان امکان پذیر نیست می توانید با تلفن محصول خود را سفارش دهید.
اطلاعات تماس
مدیریت بازرگانی : خادم زاده
- موبایل : ۹۸۹۱۲۸۵۵۱۸۰۱+
- موبایل : ۹۸۹۰۲۵۵۵۷۲۵۹+
- واتساپ : ۹۸۹۱۲۸۵۵۱۸۰۱+
- واتساپ : ۹۸۹۰۲۵۵۵۷۲۵۹+
- ایمیل : info@savehanar.ir
دفتر مرکزی : ساوه https://www.savehanar.ir